CULTURA CONVOCA ART AL VENT XXI AMB NOVETATS EN L'EXPOSICIÓ

 CULTURA CONVOCA ART AL VENT XXI CON NOVEDADES EN LA EXPOSICIÓN

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gata convoca la 21 edició de l’exposició internacional d’art tèxtil Art al Vent.

 

Després de 20 anys d’exposició i amb la voluntat d’anar creixen i millorant l’experiència tant de participar com de visitar Art al Vent, des de la coordinació s’ha decidit avançar les dates de l’exposició al mes de juliol. Per tant, la mostra serà inaugurada l’últim cap de setmana de juny i es podrà visitar fins al 21 de juliol. Diversos són els motius que han dut a prendre aquesta decisió però principalment, segons la regidora de Cultura, Àngels Soler, “evitar els dies de més calor de l’estiu i aprofitar els llargs dies de juliols per a visitar l’exposició i al mateix temps el nostre poble” ha sigut el motiu principal.

La passada edició van ser 63 teles exposades en els balcons procedents de 15 països diferents i amb el canvi l’organització confia en mantindré aquesta participació o inclús millorar-la de cara a la convocatòria 2024.

Ara s’obri el període d’inscripció, fins al 14 de gener, per a tots aquells que vulguen participar en l’exposició. I amb el canvi de data, alguns terminis s’han avançat com ara la presentació de les obres que caldrà fer-la en el mes de maig.

Les bases i la inscripció es pot realitzar a www.artalvent.com

Escriu-nos:

 

Per a resoldre qualsevol dubte , podeu posar-vos en contacte a través del correu electrònic: artalvent@gatadegorgos.org

Si desitgeu inscriure-vos, punxeu en aquest enllaç : INSCRIPCIONS TANCADES