Comença el compte enrere per a Art al Vent XVII

 Comienza la cuenta atrás para Art al Vent XVII

Comença el compte enrere perquè Art al Vent XVII siga una realitat i ompli el carrer la Bassa de Gata de Gorgos amb les obres dels diferents autors arribades de tot el món.

L'edició 2020 no ha estat exempta de dificultats ja que la crisi mundial provocada per la pandèmia del Coronavirus ha provocat que molts dels autors que estaven prèviament seleccionats no hagin pogut enviar les seves obres perquè s'exposin en Gata a partir del 14 d'agost. Des de l'organització som conscients d'aquests inconvenients i fins a l'últim moment s'estan rebent peces que formermen part de l'exposició.

Aquesta edició també serà peculiar perquè se suprimeix un dels actes més multitudinaris com és l'acte inaugural que serveix de trobada entre artistes, participants, públic i organització. Seguint les recomanacions sanitàries, evitem aquest tipus d'actes. D'altra banda sí que es mantindran algunes de les activitats culturals amb un caràcter més local que comptarà amb la participació d'associacions i col·lectius de la localitat i que es realitzessin en un espai delimitat amb control de l'aforament.

Malgrat aquestes dificultats, Art al Vent XVII onejarà al carrer la Bassa de Gata del 14 d'agost al 6 de setembre i podreu gaudir de l'exposició i de tot un poble que obre les seves portes qualsevol hora del dia simplement passejant pels seus carrers.

Escriu-nos:

 

Per a resoldre qualsevol dubte , podeu posar-vos en contacte a través del correu electrònic: artalvent@gatadegorgos.org

Si desitgeu inscriure-vos, punxeu en aquest enllaç : INSCRIPCIONS TANCADES