ART AL VENT ARRIBA A LA SEUA XVIII EDICIÓ

 ART AL VENT LLEGA A SU XVIII EDICIÓN

Art al Vent arriba a la 18ena edició

 
La 18  edició d’Art al Vent arriba al carrer La Bassa del 13 d’agost al 5 de setembre. Es tracta de la manifestació d’art tèxtil a l’exterior més important de l’estat espanyol i que s’ha convertit en una de les senyes d’identitat del nostre poble.  Tal com ha recordat hui, Josep Ginestar, director de la mostra, en la presentació d’Art al Vent XVIII que ha realitza hui junt a la regidora de Cultura, Àngels Soler i la presidenta de Comerç de Gata, Paqui Signes.

Enguany seran 59 obres de 14 països les que s’exposaran al carrer La Bassa de Gata a partir del 14 d’agost. Les obres han arribat de llocs com Espanya, Italia, Argentina, Brasil, Polònia, Mèxic, Regne Unit, USA, Xile, Alemanya, Egipte, Polònia, Suècia, Holanda

L’edició 2021 serà especial ja que contindrà una exposició monogràfica a l’artista local i membre de l’Escola Municipal de Plàstica Experimental A. Vives, Pepa Caselles. A més de la seua peça d’enguany, 6 de les seues obres que han participat en aquests 18 anys tornaran a penjar-se dels balcons del carrer de la Duquessa d’Almodóvar. Àngels Soler ha destacat que han volgut enguany fer aquest homenatge a Pepa com un reconeixement a les seua figura i també , en aquesta situació de pandèmia, a tots els majors que han patit especialment la crisi sanitària.

Com en anys anteriors, es realitzarà l’edició del catàleg amb les obres exposades i també amb l’exposició homenatge a Pepa Caselles.

La programació complementària s’ha adaptat a les circumstàncies,  aplicant les mesures de seguretat,  i es realitzarà cinema, presentacions i actuacions musicals de la colla El Montgó, el grup de danses La Llata, el grup Connecta, la Rondalla de l’Escola de Música,  i la Banda Juvenil de Gata. Segons la regidora, Àngels Soler, amb aquestes activitats de cultura segura, Gata pretén ser, més que mai, un poble de portes obertes.

A aquesta programació se suma enguany la campanya Vine 1 dia a Gata, preparada per Comerç de Gata per al dia 20 d’agost. Paqui Signes, presidenta de l’associació de comerciants, ha explicat que han preparat una sèrie d’activitats: rutes i visites guiades, tasts a tendes artesanes, menús especials, descomptes i promocions,... per donar un al·licient més als visitants, que al mateix temps podran gaudir d’exhibició ampliada amb 29 peces seleccionades d’anteriors edicions d’Art al vent, que penjaran dels balcons dels comerços participants de la campanya.

Tota la informació de la convocatòria així com el catàleg, programació i notícies i novetats es poden trobar a la web www.artalvent.com

Així, Art al Vent XVIII onejarà al carrer la Bassa de Gata del 13 d'agost al 5 de setembre per poder gaudir de l'exposició i de tot un poble.

Escriu-nos:

 

Per a resoldre qualsevol dubte , podeu posar-vos en contacte a través del correu electrònic: artalvent@gatadegorgos.org

Si desitgeu inscriure-vos, punxeu en aquest enllaç : INSCRIPCIONS TANCADES